Utvecklas med oss

Onlinekurser hos Swevet

Vi på Swevet strävar efter att möta våra kunders behov, och våren 2020 blev detta extra tydligt då många av er blev förhindrade att resa till våra kurser. Vi ställde snabbt om och kunde erbjuda de flesta av vårens kurser online, men redan innan Covid-19 erbjöd vi webinars / onlineföreläsningar. Nu tar vi tillfället i akt och utökar vårt erbjudande till er! Vi kommer att fortsätta med att sända våra ordinarie teoretiska kurser online i den mån det är möjligt, och vi kommer även att utöka våra webinars. Vi jobbar dessutom på att utveckla onlineutbudet än mer.
Missa inga nyheter - skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Fungerade verkligen över förväntan! Toppenbra ljud, bild, det gick fint att hänga med!
Deltagare på kursen Akut- och intensivvård - steget bortom basics

Hur funkar det?

Att delta i en kurs online hos Swevet har många fördelar. Du slipper resa, lägga pengar på resa och boende, sparar tid, och det bästa av allt: Du kan gå en högkvalitativ kurs med några av de bästa föreläsarna, nerbäddad i soffan!

Du kan gå onlinekurs på Swevet på flera sätt.

  • De flesta kurser som går på plats, sänds även online. Dessa kan du följa i realtid när de går. En del av dessa kurser spelas också in så att du kan titta på föreläsningarna igen - vanligtvis sparas de under tiden kursen pågår, ifall du skulle missa något. Om du vill ha ett tryckt kurskompendium så skickar vi ett till dig med post innan kursen, och självklart får du ett kursintyg efteråt. Du kan interagera med föreläsarna och kursledaren, du följer med i presentationen samtidigt som du ser föreläsaren intill - det är helt enkelt det näst bästa alternativet till att vara på plats!
  • Du kan också gå onlinekurs i moduler, uppdelad på tre eller fyra veckor. Då får du varje vecka ta del av en ny modul innehållande inspelat material, quizzes, kursmaterial och liveseminarier. Varje modul omfattar 3-5 timmars undervisning. Under livesessionerna har du möjlighet att ställa frågor och interagera med kursledare och föreläsare. Om du vill ha ett tryckt kurskompendium så skickar vi ett till dig med post innan kursen, och självklart får du ett kursintyg efteråt.
  • Våra webinars (kortare onlineföreläsningar) är oftast gratis, och dessa sparas vanligtvis längre tid, för dig att titta på när du vill. 

Vi jobbar på att hitta ännu fler lösningar för att kunna tillhandahålla marknadens bästa kurser till dig inom djurhälsopersonalen på ett flexibelt sätt som passar dig. Vill du veta mer om hur det funkar, tveka inte att höra av dig till maria.wilhelmsson@swevet.se

Ni måste fortsätta med onlinekurser! Familjevänligt och miljövänligt!
Deltagare på kursen Gnagare och iller, steg 1

 

 

visa.png mastercard.png postnord.png DHL.png
{{lineitem.Sku}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} {{lineitem.FormattedPrice}} Ord pris: {{lineitem.FormattedListPrice}}

Din varukorg är tom ;(
Totalt {{basket.FormattedProductsTotalIncVAT}}
Till kassan