Swevet i Sjöbo söker djurintresserad farmaceut till sommaren (med möjlighet till fortsättning under hösten)!


Vad söker vi?

Apotek Swevet i Sjöbo (Swevet AB) består idag av en apotekschef, tre farmaceuter och en apotekstekniker men söker nu en extra person som är farmaceut. Vi behöver dig omgående på heltid (40 timmar/vecka) under sommaren med möjlighet att gå in som vikarie vid sjukdom samt på timmar allt efter behov även efter sommaren. Arbetstiderna varierar men är alltid under apotekets ordinarie öppettider som är måndag till fredag 07:00-17:00.


Vilka är vi?

Swevet är Sveriges enda fullsortimentsgrossist inom djurhälsa och vi gör allt för att underlätta och stödja de som arbetar med och lever nära djuren. Vi erbjuder ett gediget kunnande, ett lättillgängligt stöd, en hög servicenivå och ett brett och prisvärt sortiment inom läkemedel, förbrukning och sjukvårdsutrustning. Vi delar våra kunders passion för djurens välmående – allt för friskare djur!
Swevet driver idag öppenvårdsapotek samt distanshandel med fokus på djurläkemedel. Apoteket ligger i anslutning till företagets lager och kontor. Läget mitt i Skåne gör att veterinärer, lantbrukare och privatkunder från ett stort område lätt kan besöka oss.

Din profil

Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och det är ett stort plus om du dessutom har kunskap om djurläkemedel. Du arbetar med kunden i fokus och bidrar därmed till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång. Du är tillmötesgående och gillar att arbeta i grupp likväl axlar du självständigt de arbetsuppgifter som dyker upp under loppet av en arbetsdag. Kanske är du nyutexaminerad eller så har du jobbat ett par år som farmaceut och känner dig redo för nya utmaningar? Har du ett djurintresse är det en bonus - men det är inte ett krav för rollen.


Vad vi erbjuder

Hos oss får du chansen att arbeta både självständigt och tillsammans med engagerade kollegor. Jobbet är ett varierande arbete, med bra arbetstider och tillsammans med kollegorna finns stor erfarenhet av arbete med djurmedicin här hos oss.
Vårt företag har de senaste åren etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro och fin tillväxt, där du med dina insatser kan bidra till vår fortsatta framgång, varför vi ser fram emot att höra ifrån just dig.


Ansökan

Maila din ansökan med CV och personligt brev till Apotekschef Christa Nilsson på: christa.nilsson@swevet.se och skriv ”Farmaceut Swevet” i ämnesraden.

Ansökningar behandlas löpande så dröj därför inte med din ansökan!

visa.png mastercard.png postnord.png DHL.png
{{lineitem.Sku}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} {{lineitem.FormattedPrice}} Ord pris: {{lineitem.FormattedListPrice}}

Din varukorg är tom ;(
Totalt {{basket.FormattedProductsTotalIncVAT}}
Till kassan