Årets kundenkät är ute!

I dagarna skickades vår årliga kundenkät ut, och i år mer än någonsin är vi angelägna om att få er feedback – på den nya webshopen, den nya hemsidan, vår leveransförmåga och kundservice, och på hur vi förmått att möta våra kunders behov under året. Eftersom våra kunders svar är så viktiga för oss så lottar vi därför i år ut en kurs hos Swevet, värde 10.000 kr...

Det senaste året har varit händelserikt i flera bemärkelser. Swevet har gått igenom en rad förändringar så som flytt till nya större lokaler, ny logga och grafisk profil och inte minst ett rejält lyft av webshopen till en ny, modern plattform, som hela tiden fortsätter att utvecklas och där vi försökt tillgodose våra kunders mest efterfrågade lösningar. Dessutom har coronapandemin förändrat tillvaron, något vi alla behövt anpassa oss till, och där vi gjort vårt yttersta för att hjälpa våra kunder.

I dagarna skickades vår årliga kundenkät ut, och i år mer än någonsin är vi angelägna om att få er feedback – på den nya webshopen, den nya hemsidan, vår leveransförmåga och kundservice, och på hur vi förmått att möta våra kunders behov under året. Eftersom våra kunders svar är så viktiga för oss så lottar vi därför i år ut en kurs hos Swevet, värde 10.000 kr, bland alla som skickar in ett svar senast den 20e september.

Svaren från kundenkäten ligger till grund för många av de förändringar och förbättringar vi ständigt gör för att anpassa oss efter marknaden och kundens behov. Till exempel så är många av funktionerna i den nya webshopen utvecklade efter vad som framkom i förra årets enkät, flera av årets kurser har kommit till tack vare önskemål från kunder och vårt pågående miljöarbete har också influerats av den feedback vi får av er. Jobbar du på ett större ställe som gör sina inköp hos oss? Vi vill ha allas synpunkter – både från dig som gör inköp, tar emot leveranser, använder våra produkter, deltar i kurser eller är i kontakt med oss på ett eller annat sätt – allas åsikter är lika viktiga!

Du som arbetar på ett företag som är kund hos oss ska ha fått ett mejl med en länk till enkäten, och kanske redan har svarat på den. Om du inte har fått mejlet kan du använda dig av länken nedan, och anmäl dig gärna till våra nyhetsbrev för att inte missa några utskick.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Edit 21/9, sista dag för kundenkäten har redan varit. Vi tackar alla kunder som varit med och delat sina tankar med oss! 

Sommarschema i apoteket

Sommarens öppettider i vårt apotek (gäller företagskunder som normalt sett hämtar ut sina beställningar här).
visa.png mastercard.png postnord.png DHL.png
{{lineitem.Sku}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} {{lineitem.FormattedPrice}} Ord pris: {{lineitem.FormattedListPrice}}

Din varukorg är tom ;(
Totalt {{basket.FormattedProductsTotalIncVAT}}
Till kassan