De tre M:en - Möten, människor och mediciner

Möten, människor och mediciner - kärnan i Swevets verksamhet

Andreas Olred är försäljningskoordinator hos Swevet vilket innebär att han har ansvar för försäljningen på fältet i kombination med att hitta nya, intressanta produkter som behövs på veterinärkliniker.

Så med andra ord delar han arbetstiden mellan kontoret och ute på fältet hos Swevets kunder. Hans huvudfokus är produktspaning och att finnas till hands som en extra resurs till Swevets team ute på fältet för att hjälpa kunderna med till exempel uppstart av ny klinik.

Andreas Olred försäljningskoordinator på Swevet

Tillsammans med resten av teamet så arbetar vi målmedvetet med att vara Nordens ledande veterinärgrossist och tillsammans gör vi allt för friskare djur.

Personal med ansvar för egna distrikt

På Swevet strävar vi alltid efter att ha ett starkt team av distriktsansvariga som jobbar ute på fältet. Under våren 2020 har vi därför förstärkt teamet med två nya tjejer med intressant bakgrund för vår bransch så att vår personal runtom i landet numera är totalt 4 stycken (Andreas inräknat).

Sedan innan så har vi Nathalie hos oss är utbildad djurvårdare. Hon har jobbat flera år vid Specialistdjursjukhuset Strömsholm som akut- och intensivvårdssköterska, samt varit butiksansvarig. Se alla som jobbar hos oss här (där lägger vi även ut om det blir någon ledig tjänst).

Kundtjänst som svarar

På Swevets kundtjänst arbetar Ann-Louise, Sarah (föräldraledig, åter i september 2020) och Magnus med att ta emot beställningar via telefon och ge råd om produkter och tjänster. Ibland kan en produkt ha utgått, ersatts med en annan eller helt enkelt vara slut hos  leverantören. Då är det dessa tre som hittar en annan som fungerar lika bra, eller bättre. Ann-Louise har jobbat här på Swevet sedan 1989, först på lagret och sedan på kundtjänst. Magnus började på lagret 1994 och gick år 2000 över till att sköta inköpen. De senaste 15 åren har han arbetat på kundtjänst. Sarah jobbade som djurvårdare i 12 år innan hon började på vår kundtjänst 2016.

Apotekspersonal som håller koll

Swevets apotek erbjuder cirka 20 000 produkter. Hos oss arbetar Johanna, legitimerad apotekare och läkemedelsansvarig, Jessica och Petra som båda är legitimerade receptarier samt Cecilia som är apotekstekniker. Apotekets personal hanterar dagligen en stor mängd beställningar och utför den farmaceutiska kontrollen. Alla har flera års erfarenhet av rådgivning inom just djurläkemedel.

Bichon Havanais

Månadens ras är Bichon Havanais - en trevlig hundras anpassad för familjen, som sällskap eller som träningskamrat.
visa.png mastercard.png postnord.png DHL.png
{{lineitem.Sku}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} {{lineitem.FormattedPrice}} Ord pris: {{lineitem.FormattedListPrice}}

Din varukorg är tom ;(
Totalt {{basket.FormattedProductsTotalIncVAT}}
Till kassan