Strävan efter nöjda kunder

Hög kundnöjdhet & bra service - så här säger en av våra kunder

Fotnot: Texten nedan kommer från vår kundtidning från våren 2019.

Karin Löfqvist är regionchef på AniCura Syd och samtidigt kliniskt verksam som kirurg med ortopedi som specialitet på AniCura Djursjukhuset Hässleholm. Utöver det har hon ett specialintresse som veterinär, fortplantningssjukdomar, främst hos hundar.

Det är ett jätteintressant område, säger hon. Faktiskt en passion sedan många år. Som regionchef har hon personalansvar, något hon trivs bra med. Jag tycker att det är jättekul att arbeta med verksamhetsutveckling och med människor. 

På AniCura Djursjukhuset Hässleholm har man i första hand Swevet som föredragen partner då det gäller förbrukning. Vi beställer varje vecka och får fantastisk service av Andreas och hans team, säger Karin Löfqvist. Leveranserna kommer blixtsnabbt. Är det något speciellt vi behöver räcker det att skicka ett mail, även mitt i natten så tar de tag i det redan nästa dag. 

Som både regionchef och kliniskt verksam har Karin Löfqvist mycket att stå i och tid är en bristfaktor. Då är det skönt att kunna få hjälp med förslag på olika lösningar på diverse utrustning och material, något de gärna hjälper till med på Swevet då de har kompetensen. Hon betonar att det inte bara är leveranserna de är nöjda med, även annan service fungerar mycket bra. Swevet kan ibland erbjuda serviceavtal på vår utrustning. Har man frågor får man i regel snabbt svar, det är guld värt och underlättar helt enkelt vårt arbete.

Vi på Swevet tackar Karin för de fina orden och är stolta att få vara leverantör till er klinik!

Bichon Havanais

Månadens ras är Bichon Havanais - en trevlig hundras anpassad för familjen, som sällskap eller som träningskamrat.
visa.png mastercard.png postnord.png DHL.png
{{lineitem.Sku}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} {{lineitem.FormattedPrice}} Ord pris: {{lineitem.FormattedListPrice}}

Din varukorg är tom ;(
Totalt {{basket.FormattedProductsTotalIncVAT}}
Till kassan